Svetleće reklame

Svetleće reklame predstavljaju najbolji način za obležavanje vaše firme. Bez obzira da li se nalaze na ulici, na šetalištu ili u zatvorenom prostoru dobro urađena svetleća reklama privlači pažnju velikog broja ljudi i izdvaja vas od konkurencije. Pojavom led ravete svetleće reklame su postale još popularnije jer ovaj vid rasvete omogućava svetlećim reklamama da proizvode razne svetlosne efekte i na taj način dodatno privlače klijente pritom trošeći vrlo malo struje.

Izradom svetlećih reklama svih vrsta i dimenzija od savremenih materijala kao što su alu-bond, eloksirani aluminjum, klirit, pleksiglas, lexan ili kombinacijom više njih postiže se efekat prosvetljavanja kroz reklame ili pozadinskog svetla uz ivicu oko svetleće reklame na zidu. Pored spoljašnjih svetlećih reklama , ovaj vid reklame se u velikoj meri koristi i za ukrašavanje enterijera u lokalima, hotelima, restoranima.

svetleće reklame od klirita
Svetleće reklame

Vrste svetlećih reklama

Postoji veliki broj svetlećih reklama, a mi ćemo nabrojati samo neke od njih:

  • svetleće reklame sa aluminijumskim ramom
  • svetleće reklame sa aluminijumskim ramom i diodama
  • dvostrane svetleće reklame sa aluminijumskim ramom
  • svetleće reklame od alu-bonda
  • svetleće reklama od pleksiglasa-klirita
  • okrugle svetleće reklame
  • svetleće reklamne table
  • 3d svetleće reklame
izrada svetlećih reklama beograd
Svetleća reklama

Svetleće reklame se izrađuju po meri u zavisnosti od mesta postavljanja. U zavisnosti od veličine reklame, materijala od koga je napravljena i rasvete zavisiće i cena svetleće reklame.

Materijali od kojih izrađujemo svetleće reklame su vrhunskog kvaliteta i samim tim garancija njihovoj dugotrajnosti.

U ponudi imamo najširi mogući izbor unutrašnjih i spoljnjih svetlećih reklama.

Izrada svetlećih reklama je moguća za sve vrste delatnosti kao što su kafići, restorani, apoteke, pumpe, fast food lokali, menjačnice, pekare ili bilo koje druge delatnosti.

Izrada, montaža, servis i održavanje svih vrsta svetlećih reklama i 3D LED reklama.