Indoor reklame

Indor reklame služe za reklamiranje u zatvorenom prostoru, obaveštenja, obeležavanje i dekoraciju prostora. Mogu biti obične ili svetleće indoor reklame. Svetleće indoor reklame u sebi poseduju led rasvetu koja ih još više ističe, a najčešći primeri ovakvih reklama su reklame kafića, restorana ili prodajnih mesta. Moguća je izrada ovakvih indoor svetlećih reklama sa potencimetrima za kontrolu nivoa osvetljenosti reklame.

Postoje više vrsta indoor reklama, a neke od njih su:

  • Roll-Up baner
  • A-board reklame
  • Promo Pultevi
  • X-baneri
  • Backboard reklame

Roll-up baneri

Roll up baneri se najčešće izrađuju od aluminijuma i predstavljaju jedan od naj rasprostranjenijih načina reklamiranja u zatvorenom prostoru. Prenosivi su i laki za montažu na mesto predviđeno za reklamiranje.

Visine su oko 2 metra, a širina im varira od 0.5 do 1.5 metara. U sebi poseduju mehanizam koji odmotava i namotava odštamapni reklamni materijal. U zavisnosti od potreba reklamne kampanje lako se vrši zamena reklamnog materija koji se prikazuje na Roll-Up baneru.

roll-up baneri
Roll up baneri
a table
A table

A-board reklame ili A table

A-board reklame ili A table se najčešće koriste u slučajevima kad se želi privući pažnja velikog broja ljudi koji prolaze ispred vašeg lokala, u tržnim centrima i pešačkim zonama.

Izrađuju se od plastificiranog lima i na sebi imaju reklamu urađenu digitalnom štampom.

Veoma su popularne u šetališnim zonama jer privlače veliki broj prolaznika. Lake su za postavljanje ispred lokala (imaju ugrađenu šarku za sklapanje/rasklapanje), kvalitetne, dugotrajne i jednostavne za zamenu štampanog materijala na njima.

Promo pultovi

Promo pultovi mogu da se koriste kako unutar tako i van objekata, a najčešće se koriste za promocije određenih manifestacija, proizvoda ili brendova.

Promo pultevi se oblažu pvc folijama koje se štampaju digitalnim procesom štampe u punom koloru.

Konstrukciono su tako rešeni da se nakon završetka promocije može zameniti reklamni materijal kojim su obloženi i ponovo koristiti za neku drugu priliku.

info pult
Promo pult
x baneri

X-baneri

X-baneri su poput Roll-up banera napravljeni od aluminijuma, a kao reklamni materijal se koristi vinil platno koje je odštampano procesom digitalne štampe u full coloru.

Predstavljaju veoma praktičnu prenosnu reklamu, koja se lako montira i demontira po potrebi.

Ime su dobili po metalnim šipkicama kojima se platno na poleđini zateže koje stoje u obliku slova x.

Backboard reklame (Press-Wall, Back-Wall, Pop-Up baner)

Backboard reklama (press wall, back wall, pop up baner) je samostojeći reklamni zid koji se najčešće koriste za promocije ili press konferencije. Lako se montiraju i demontiraju na željeno mesto, predstavlja vrlo praktičan promotivni pano na kojem se na lak način vrši zamena reklamnog materijala u zavisnosti od potreba reklamne kampanje. Pop up baneri se izrađuju u različitim oblicima i veličinama.

Izrada svih vrsta indoor reklama sa ili bez led rasvete