3D stikeri

3D stikeri su posebna vrsta nalepnica koje su zaštićene slojem prozirne smole. 3D stikeri se izrađuju od različitih vrsta materijala kao što su papir, plastika, vinil i drugi, a preko natpisa ide sloj prozirne smole koja ima efekat sočiva a ujedno i štiti nalepnicu od oštećenja u vidu ogrebotina. Samolepljivi su, a primenu nalaze u promociji brendova, označavanju proizvoda i njihovu dekoraciju.

Izrađuju se u svim oblicima i veličinama a najčešći su:

  • kvadratni 3D stikeri
  • pravougaoni 3D stikeri
  • okrugli 3D stikeri
  • elipsoidni 3D stikeri
  • 3d stikeri proizvoljnog oblika
izrada 3d stikera
3d stikeri
izrada 3d stikera
Mašina za izradu 3d nalepnica

Izrada 3d stikera

Izrada 3D stikera započinje vašom idejom koja se štampanjem prenosi na željeni materijal, a zatim se nakon štampe presvlači debljim slojem providne smole koja stvara 3D efekat kod stikera.

U štampi se koriste malo izraženije boje koje lako skreću pažnju. Za izradu 3D stikera koristi se tehnika digitalne štampe uz pomoć specijalnih štamparskih mašina visoke rezolucije.

Veličina u kojoj se 3d stiker izrađuje varira, ali praktično se može štampati u svim veličinama, bojama i oblicima.

Primena 3D stikera

Široku primenu 3D stikera nalazimo u prodajnim lancima koji ovu vrstu nalepnica koriste za obeležavanje proizvoda (bar kodovi), ambalaže ili bilo kog drugog proizvoda.

Zbog toga što su samolepljivi mogu se naći na svim vrstama promotivnog materijala neke kompanije.

Ovaj način reklamiranja utiče na takozvani “brand awareness” širenjem prepoznavanja vašeg brenda do neslućenih granica.

personalizovani stikeri
Okrugli 3d stikeri

Cena 3D stikera

3D stikeri predstavljaju jeftin način promocije vašeg brenda. Kao i kod ostalih vrsta štampe cena 3D stikera opada sa količinom odštampanih stikera. Krajnja cena 3D stikera uveliko će zavisiti i od dizajna i boja koje se primenjuju prilikom njihove štampe. Neke boje kao što su zlatna, srebrna i fluorescentne boje mogu da utiču na veću cenu izrade 3D stikera. Zbog svega gore navedenog potrebno je da nam pošaljete vaš zahtev za izradu sa tačno navedenom specifikacijom dizajna, boje, veličine i oblika kako bi vam dali procenu cene 3D stikera.

3d nalepnica cena
3d stiker cena
3d nalepnice beograd
izrada 3d nalepnica beograd
Izrada 3d stikera, personalizovani stikeri za vrata zid ili auto, povoljna cena.