Brendiranje vozila, Wrapping ili Autografika

Brendiranje vozila predstavlja način da svoji firmu ili brend predstavite na jedan sasvim novi način i time dobijete pokretne reklame. Izbegnite plaćanje skupih reklama i postavite reklamu direktno na vaše vozilo i na taj način približite vaš brend klijentima.

Brendiranje automobila se vrši digitalnom štampom velikog formata. Štampanje folije se vrši na štamparskim mašinama za štampu velikog formata na klasičnoj pvc foliji za ravne površine (katovanoj ili štampanoj) ili na takozvanoj cast foliji koja se koristi za zaobljene površine i neravne površine (takođe na foliji za katovanje odnosno na štampanoj foliji). Prethodno se vrši priprema za štampu i odabir idealnog grafičkog rešenje u zavisnosti da li se radi o automobilu, dostavnom vozilu, kombiju, kamionu, autobusu ili nekom drugom vozilu. Livene cast folije se mogu nalepiti na bilo koju vrstu vozila bilo da je u pitanju putnički automobil, dostavno vozilo ili teretno vozilo.

Nakon odabira grafičkog rešenja pristupa se pripremi folije za lepljenje na vozilo posebnim alatima namenjenim za to. Pored reklamne uloge folija na vozilu ima i zaštitnu ulogu jer čuva vozilo od sitnih mehaničkih oštećenja, UV zračenja, grebanja i čuva boju vozila. Ukoliko se ukaže potreba za to folija se na lak način uklanja sa vozila, a fabrička boja na vozilu će ostati neoštećena.

Brendiranje vozila može biti parcijalno ili kompletno. Kod parcijalnog brendiranja automobila presvlače se samo određeni delovi vozila i na taj način ostvaruje željeni efekat. Ponekad i iz bezbednosnih razloga nije moguće izvršiti potpuno presvlačenje vozila folijom. Na ovaj način se na vozilo lepi samo naziv i logo firme, telefoni, web adresa, grb ili slično.

Kopletno brendiranje ili wrapping učiniće vaše vozilo atraktivnim, privućiće poglede u masi drugih vozila, ljudi će obratiti pažnju na vašu reklamu. Autografika ili lepljenje vozila kast folijama najčešće se koristi u velikim firmama kada je neophodno celu flotu vozila označiti na isti način. Nakon lepljenja folije vrši se i zaštita bezbojnom laminacijom što omogućava dodatnu zaštitu autografike na duži vremenski period.

Cast folija može biti u boji (full color sa odbranim grafičkim i dizajnerskim rešenjem), jednobojna, sjajna ili mat po želji kupca. Brendiranje se vrši folijama koje imaju 3, 5, ili 7 godina garancije u zavisnosti od kvaliteta folije koju izaberete. Cena brendiranja vozila se najčešće kreće od 20 do 40€ po metru kvadratnom, ali da bi se utvrdila tačna cena brendiranja vozila potrebno nas je kontaktirati telefonom ili mejlom.

Profesionalno Brendiranje vozila, Wrapping, Autografika po povoljnim cenama.