Brendiranje ili lepljenje folija

Brendiranje se vrši lepljenjem određenih vrsta folija za ravne ili neravne površine. Na taj način se vaša reklama može preneti na vozilo, plovilo, staklo, zid ili drugi objekat i tako dobijate pokretne reklame za vaš brend ili kompaniju. Brendiranje podrazumeva postavljanje svih vrsta reklamnog materijala unutar i ispred lokala, izradu reklame (3d, svetleće, od alubonda i slično), oblaganje izloga i drugih staklenih površina, postavljanje banera unutar i ispred lokala, izrada flajera, vizit karica i svog drugog reklamnog materijala vezanog za taj proizvod, brend, lokal ili kompaniju.

Kada se kaže brendiranje najčešće se misli na presvlačenje vozila iz flote neke firme određenim vrstama folije na kojima se štampa neka poruka ili reklama proizvoda ili brenda. Pored toga brendiranje livenim folijama može da se radi i na raznim reklamnim tablama, izlozima, zidovima, kutijama, pultovima, frižiderima i slično. U principu svaki predmet ili površina može se prekriti folijom i time postati vaša reklama.

Vrste folija za brendiranje

  • Monomerne folije koriste za brendiranje u zatvorenim prostorima (marketi, tržni centri, robne kuće) na ravnim površinama. Mogu biti izrađene u mat ili sjajnoj varijanti.
  • Polimerne folije zbog svojih karakteristika omogućavaju korišćenje u spoljašnjim uslovima i otporne su na atmosferske uticaje.
  • Livene samolepljive folije svoju primenu su našle u brensiranju vozila jer se lako nanose na površine koje nisu ravne što je čest slučaj kod vozila. Pored dekorativne uloge imaju i zaštitnu ulogu jer štite vozila od atmosferskih uticaja i sitnih ogrebotina.
  • Samolepljive folije bez PVC-a se koriste u slučajevima kda je neophodno ispoštovati određene ekološke standarde jer ove folije ne sadrže PVC i olovne boje.
  • Samolepljive folije za zid su predviđene za neravne površine i mogu imati na sebi reljefni izgled tako da na taj način menjaju i ukrašavaju prostor u kome su postavljene.
  • Samolepljiva folija za pod se postavljaju na podne površine i moraju biti otporne na habanje zbog hodanja po njima i da se ne klizaju.
  • Samolepljive folije za stakla omogućavaju nam da od staklenih površina napravimo prostor za našu reklamu ili da onemogućimo vidljivost unutar prostorija dok sa unutrašnje strane stakla vidljivost ka napolju ostaje ne promenjena.

Digitalna štampa velikog formata

Format1-10 kom11-50 kom51-100 kom101-250 kom251-500 kom500+ kom
4/0332822201715
4/4504439332822
4/1443933282217
1/01512111098
1/1201817151211
Sečene po dužnom metru iznosi 1.5€. Cene graviranja se kreću od 30 – 50€ po kvadratu u zavisnosti od materijala
Napomena: Cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu kontaktirajte nas telefonom ili mejlom
Štamparija Samitean vrši brendiranje i lepljenje svih vrsta folija na vaša vozila ili objekte.