Privesci od eva pene

Izrada privezaka od eva pene je u poslednje vreme veoma popularna kao vid reklame kroz prezentaciju ili sitan poklon klijentima. Eva pena je jako podoban materijal za štampanje i lasersko graviranje. U pitanju je polietanski materijal koji je vrlo lagan i vodootporan. Izrađuju se u jarkim bojama, veoma su postojani na habanje i traju dosta dugo.

Eva pena je trenutno najtraženiji i najatraktivniji materijali za izradu privezaka. Eva pena je dostupna u raznim bojama (oko 20 različitih boja). Za priveske od eva pene se najčešće koristi debljina materijala od 10 mm. Još jedna dobra strana je cena privezaka od eva pene koja je jako niska i stoga atraktivna za izradu privezaka.

privesci od eva pene
Privasci od eva pene u raznim bojama i oblicima

Eva pena je dobar materijal za štampu pa je moguće izrada privezaka od eva pene u punom koloru. Kao što smo već napomenuli pored štampanja eva pena može da se i laserski gravira. Štampanje i lasersko graviranje privazaka od eva pene moguće je uraditi jednostrano ili obostrano u zavisnosti od želje klijenta.

Mašine za izradu privazaka od eva pene su u mogućnosti da kreiraju najrazličitije oblike privezaka. Dizajn privezaka može biti vaš ili naš po porudžbini.

Reklamni privesci za ključeve od eva pene na sebi najčešće sadrže logo firme, naziv brenda, web adresu, brojeve telefona i slično.

Pored toga privesci od eva pene se koriste i u označavanju određenih vrsta ključeva u skladištima, industrijskim objektima, tržnim centrima i sličnim objektima gde je u upotrebi veliki broj ključeva različite namene. Često se koriste i za obeležavanje kofera, rančeva i drugog ručnog prtljaga prilikom putovanja.

privezak od eva pene
Brendirani privezak od eva pene

Cenovnik

KoličinaCena
Do 10 kom70din/kom
Do 25 kom60din/kom
Do 50 kom55din/kom
Do 100 kom50din/kom
Od 200 do 500 kom45din/kom
500+40din/kom
Napomena: Cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu kontaktirajte nas telefonom ili mejlom
Izrada privezaka za ključeve od Eva pene