Katovana folija

Katovana folija je štamparski proizvod koji vam omogućava da na efikasan način brendirate izlog radjne, vaš automobil ili dostavno vozilo, za ukrašavanje staklenih površina, zidova i slično. Katovana folija se izrađuje na osnovu vektorskog grafičkog rešenja isecanjem (katovanjem) na posebnoj mašini za štampanje katovane folije – kateru. Ricovanjem se opseca materijal od koga je izrađena folija po željenom obliku.

Katerom se može vršiti isecanje svih vrsta folija kao što su obične kater folije u raznim bojama odnosno štampane pvc folije koje se koriste za ravne površine kao što su razne table (lexan, forex, pleksiglas ili klirit), staklo (najčešće izlozi), vozila, metalne table, baneri-cerade, 3d i sve zaobljene površine, cast folije kojima se brendiraju vozila ili reflektujućih folija koje su upotrebi za obeležavanje znakova i slično. Zbog materijala od koga su izrađene katovane folije su dugovečne i otporne na spoljne uticaje i UV zračenja tako da se mogu primenjivati na površinama izloženim uticajem kiše ili sunca.

Proces digitalne štampe nam omogućava izradu katovane folije visokog kvaliteta, u najrazličitijim oblicima i veličinama. Na ovaj način moguće je izraditi natpise, reklame, logotipe ili slova u punom koloru, sa metalik izgledom ili reflektujućim površinama (obeležavanje teretnih vozila, znakova). Katovana folija može biti peskirana, transparentna, mat ili sjajna (glossy).

Katovana folija se može izrađivati po vašem odabranom dizajnu i idejnom rešenju, ili možemo mi da vam predložimo neko grafičko rešenje i izvršimo grafičku pripremu za štampu. Katovana folija se nakon izrade prenosi na transfer foliju koja omogućava bolje pozicioniranje elemenata prilikom lepljenja reklame.

CENOVNIK

Katovane folije

PovršinaUslužno katovanje
1-3m233
4-10m250
11-21m244
21-30m215
30-41m2
41+m220
Čišćenje katovane folije 480 din/m2
Transferovanje folije 360din/m2
Napomena: Cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu kontaktirajte nas telefonom ili mejlom

CENOVNIK

Lepljenje Katovane folije

PovršinaCena
1m2720 din
5-20m2600 din
21+m2480 din
Izlazak na teren 1500 din
Napomena: Cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu kontaktirajte nas telefonom ili mejlom

Primeri upotrebe katovane folije za izradu unutrašnjih i spoljnjih reklama dati su u galeriji ispod.

Katovana folija, katersko isecanje folije, katovanje PVC folije